APPLE VE YENİ IPODTOUCHLAR

Apple yeni MP3'ler çıkardı pardon ipodtouchlar .... İsim havalı ama işi müzik çalmak.Video oynatmak,fotograf çekmek,internete bağlanmak,yüksek hafıza gibi güzel özellikleri var. Satar mı? İlla ki alan olur.Sırf Apple alabiliyorum diye alırlar.
Peki günümüzde böyle bir ürüne ne gerek var? Telefonlar çok güzel,hafızalar yüksek,gb gb internet var,Spotify,fizy gibi güzel uygulamalar var.Herşey sanal yani,fiziksel bir ürüne gerek yoktu.Fiyatlar ise bildiğiniz gibi...
32 GB 1599 TL
128 GB 2499 TL
256 GB 3399 TL
Bu konuda Apple .ok da kızmamak lazım.Döviz kuru,vergiler malum...
Harddisk olarak kullanılabilir mi bilmiyorum? Eğer kullanılabiliyorsa bile gereksiz.1TB ve daha üst hafızası olanlar 300TL -900TL arası fiyattalar.
Elinde kalan ürünleri güncelleyip satmak mı istiyor?Keşke bir şeylerin yanında hediye olarak verseydi.Firmaya sempati artardı.
Niyetim Apple kötülemek değil.Fakat yeni ürün çıkarmıyor,aynılarını ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyor.Tasarım  ve diğer unsurlarda değişikliğe gitmeli,kökten yenilenmeli,fiyat politikasını değiştirmeli.Yoksa rakipleri karşısında daha çooook kan kaybeder. Nice markalar gibi bir zamanlar Apple vardı diye konuşuruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EN GÜZEL KIRMIZI OJELER

HELAK KAYIP KÖY